Om os

Hvem er Gramgaard Skomageri

Gramgaard Skomageri er et lille familiefirma, ejet af skomagermester Jesper Gramgaard og kone, Katrine. Vi har ingen ansatte, derfor bliver alle reparationer og services udført personligt af os.

Baggrund
Jesper er født i 1973 og uddannet ortopædisk håndskomager i 1994. Som læremester har han udlært 8 lærlinge. Af dem fik 4 bronze medaljer, og 1 sølv. Samtidig har han været skuemester ved svendeprøverne, og derved været med til at bedømme fremtidige skomagersvende.

Katrine er født i 1968 og uddannet ortopædisk skomager i 2003. Vi har begge arbejdet for større skomagerier frem til vi besluttede at slå os ned som selvstændig butik og værksted 21 maj 2012.

Idag
I Gramgaard Skomageri udfører vi kvalitetsreparationer af alt fodtøj, også special fremstillet fodtøj og forhøjelser. Ligeledes reparationer af lædervarer som tasker og bælter.

Få en fagligt professionel vurdering af Deres fodtøj, og se samtidig vores store udvalg af snørebånd, skoplejemidler og indlæg til fodtøj.

Sko og støvler blokkes op til 2 numre.

Vi udfører også nøglekopiering og har et flot udvalg af nøgler med og uden motiv, nøgleringe, nøglesnore og andet tilbehør.

Ved siden af vores privatkunder samarbejder vi med flere ortopædiskomagerier. For dem udfører vi bundinger, forhøjelser, reparationer og prøvepindinger af ortopædisk fodtøj. Derved beskæftiger vi os stadig med special lavet fodtøj.

Jesper tager imod kunderne i butikken, udfører alle slags reparationer, samt blokker fodtøj, kopiere nøgler og udfører underleverandørarbejde for ortopædiskomagerier.

Katrine udfører mindre reparationer/ håndsyninger, og underleverandørarbejde for ortopædiskomagerier. Samt står for regnskab og bogføring.

Vi er medlem af Kjøbenhavns Skomagerlaug og Handels- og erhvervsforeningen i Brønshøj/Husum/Tingbjerg.

forside
om-os-2
facade2
rep-sko

Kontakt os

Adresse

Gramgaard Skomageri
Frederikssundsvej 166
2700 Brønshøj

Skriv til os